SEO & teksten

Zoekmachine optimalisatie & SEO teksten, oftewel teksten die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines zodat jouw website of blog nóg beter wordt gevonden. Zo spring jij eruit ten opzichte van je concurrenten.

Ons doel

Nog beter gevonden worden met zoekmachine optimalisatie & SEO teksten.

Wij zijn van mening dat een goede zoekmachine optimalisatie ervoor kan zorgen dat je optimaal zichtbaar bent op het internet. Een goed ontworpen snelle website, passende afbeeldingen en content bijvoorbeeld dragen natuurlijk ook bij.

Wij nemen je graag het werk uit handen en zorgen onder andere voor SEO teksten, zoekmachine optimalisatie met behulp van onder andere linkbuilding, technische details, social media & up to date content. 

Het algoritme van Google dat allesbepalend is beoordeelt op meer dan 200 factoren de waarde van een website. Wij zijn dagelijks bezig met ontwikkelen en training om ervoor te zorgen dat we jou de beste resultaten kunnen bieden.

zoekmachine optimalisatie - seo - keywords - cvk-design

Zoekmachine optimalisatie

Ons doel is ervoor zorgen dat jij online goed gevonden wordt. Dat doen we onder andere door middel van het optimaliseren van jouw website of webshop voor de zoekmachines. Wij zorgen voor relevante content, SEO teksten, een goed design en Social Media koppelingen. Daarnaast nog tal van andere factoren en technische specificaties, maar daar zullen we je niet mee lastig vallen.

 

Ervoor zorgen dat jij goed gevonden wordt is ons doel, om dat bereiken gaan we altijd eerst in gesprek. Hoe is de situatie momenteel, hoeveel bezoekers trekt je website (of maken wij deze ook?) en hoe is het bijvoorbeeld gesteld met de social media kanalen? Samen bepalen we de gewenste doelstellingen en op basis daarvan gaan wij aan de slag. Wij werken altijd op project basis, dus krijg je van ons voorafgaand aan het ontwerp een offerte met een vaste prijs. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan, wel zo prettig. De factuur hoeft pas na oplevering betaald te worden, als jij 100% tevreden bent met het eindresultaat.

website laten maken Rotterdam Logo laten maken - visitekaartje laten ontwerpen

100% Tevredenheidsgarantie

Bij Cvk-Design garanderen wij altijd 100% tevredenheidsgarantie. Dit kunnen wij doen omdat wij goed luisteren naar onze klant, altijd de beste service leveren en precies datgene leveren wat wij van te voren afspreken. Tot in detail, goed gevonden worden online. Je website laten maken of zoekmachine optimalisatie / SEO teksten laten schrijven? Dat doe je bij Cvk-Design.

Je website

Zoekmachines

Waarom Cvk?

Chat openen
Vragen?
Hoi! Als je vragen hebt of een offerte wenst kan je hier met ons chatten! 🤙