Over Cvk-design

Website laten maken Rotterdam? Benieuwd waarom er zoveel partijen voor Cvk-Design kiezen? Onderstaand iets meer informatie over onze manier van werken en achtergrond.

Ons doel

Een betaalbaar all-round bedrijf
voor zakelijke & particuliere projecten .

Bent u op zoek naar een partij voor een mooi logo of visitekaartje? Wilt u een strakke website laten maken Rotterdam, of bent u op zoek naar iemand die uw webshop kunt bouwen? Zoek niet verder! Cvk-Design is hét adres voor uw ontwerp behoefte voor zowel zakelijke als particuliere projecten.

Een mooie, snelle en duidelijke webshop voor uw bezorgservice of een complete website voor uw (nieuwe) bedrijf, restaurant of project, wij werken altijd volledig op maat en met 100% tevredenheidsgarantie. Ook voor uw complete branding of online aanwezigheid kunt u bij ons terecht.

Wij hebben ruime ervaring in het organiseren van Google Adwords campagnes en de combinatie met offline marketing. Ook op SEO gebied putten wij uit een schat aan ervaring en voor het ontwerpen van uw custom project op maat draaien wij onze hand niet om! Contact ons voor meer informatie. 

Google adwords kosten - wat is google adwords google adwords campagne opzetten -

Waarom Cvk-design?

Cvk-Design is eigenlijk ontstaan uit de zoektocht naar een geschikte partij om een website te maken voor ons eigen bedrijf destijds. Door de bomen zagen wij het bos niet meer en we raakten al gauw verstrikt in een wirwar van advertenties, “gratis” websites, doe-het-zelf logo’s en letterlijk honderden aanbieders. Dat kan beter, dachten wij! Vanuit daar ontstaan -> Cvk-Design.

Wij bieden aan naar hetgeen wij destijds op zoek waren; Een geschikte all-round partij waarbij service, persoonlijke aandacht en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Waarbij écht persoonlijk contact vanzelfsprekend is en kwaliteit en service altijd doelstelling nummer 1 zijn. 

Website laten maken rotterdam.

Onze missie is om het voor elke persoon, bedrijf of organisatie mogelijk te maken een vertrouwde, persoonlijke all-round partij in te schakelen voor zijn of haar ontwerp, marketing of offline/online behoefte. Wij voorzien in deze behoefte door het hanteren van 100% tevredenheidsgarantie, altijd persoonlijk contact, uitsluitend custom/maatwerk concepten en de beste service. Gegarandeerd.

Door de beste service, kwaliteit en het persoonlijke contact aan te bieden streven wij ernaar het beste resultaat voor onze klanten te kunnen leveren. Wil je een website laten bouwen voor jouw restaurant of bezorgservice? 

Dan is het ons doel om ervoor te zorgen dat deze het best mogelijke gewenste resultaat oplevert, of het nu gaat om naamsbekendheid of fysiek geplaatste bestellingen. Zo werken wij van logo tot visitekaartje en van uitnodiging tot webshop. Kwaliteit, service en maatwerk. Cvk-Design.

website laten maken Rotterdam Logo laten maken - visitekaartje laten ontwerpen

Passie voor resultaat.

Bij Cvk-Design hebben wij een passie voor het beste resultaat. Of het nu gaat om een prachtig logo, een custom flyer, het geboortekaartje voor je kleine spruit of het ontwikkelen van een complete website of branding campagne; het resultaat telt. Voor zowel particulieren als bedrijven gaan wij tot in detail aan de slag voor het beste resultaat. Altijd. Persoonlijk.

Cvk-Design

Website laten maken rotterdam.

Kiezen voor Cvk-Design betekent onder andere:

De beste service

Altijd één persoonlijke contactpersoon tijdens het traject en na oplevering.

Alle mogelijkheden

Van webshop tot SEO en van social media integratie tot analytics koppeling. 

Betaalbaar & veilig

Wij zijn scherp geprijsd en bieden de beste kwaliteit voor zowel groot als klein budget.

Kwaliteit gegarandeerd

Wij gaan altijd voor 100% kwaliteit en het beste eindresultaat.

unieke vormgeving

gegarandeerd unieke vormgeving, wij zorgen voor een WAUW factor! 

volledig op maat

Wij leveren altijd 100% maatwerk van flyer tot logo en van website tot zoekmachine optimalisatie.

Ontwerp op maat

Wij leveren altijd 100% maatwerk projecten. Voorafgaand aan de start van het ontwerp overleggen wij eerst uitvoerig om duidelijk de wensen en behoeften in beeld te brengen. Vervolgens gaan wij aan de slag en proberen wij binnen een aantal werkdagen een eerste ontwerp voor te leggen om hiermee de juiste richting te bepalen.

Indien het eerste ontwerp in de goede richting is gaan wij direct vol aan de slag om precies datgene te leveren waar je naar op zoek was. Of het nu gaat om een uniek en pakkend logo, een aantrekkelijke flyer, snelle webshop of juist die website met dat WAUW effect. Wij gaan tot het uiterste voor het beste resultaat. 

De mogelijkheden.

Uiteraard is bovenstaande slechts een greep uit alle zaken en diensten die wij kunnen verzorgen. Naast alle voorbeelden op onze website & socials hebben we nog tal van projecten verzorgd, neem voor referenties gerust even contact op. Voor een prachtig logo, een bijzondere flyer, professionele website, snelle webshop of gehele huisstijl ben je bij ons aan het goede adres. Spreken we je snel?

Chat openen
Vragen?
Hoi! Als je vragen hebt of een offerte wenst kan je hier met ons chatten! 🤙