Webdesign

Website laten maken Amsterdam? Bij Cvk-Design bieden wij een tal van services aan, van een website laten bouwen tot webshop en van logo ontwerp tot visitekaartjes laten maken. Staat jou project of ontwerp wens er niet tussen? Neem dan even contact op, we maken graag een voorstel op maat voor je project.

Maatwerk projecten.

Bij Cvk-Design is elk project uniek, dat weten wij als geen ander. Onderstaand vindt je vast een greep uit de mogelijkheden en projecten die wij regelmatig verzorgen. Uiteraard kunnen wij onderstaande invullingen op maat finetunen.

Wil je een project op maat laten maken of een offerte ontvangen voor jouw idee, website of ontwerp? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij reageren altijd binnen 24 uur en maken graag een offerte op maat voor jouw ontwerp.

Persoonlijk

Altijd één contact persoon

Binnen 48 uur

Een eerste ontwerp op maat

100% tevreden

Altijd. Tot in detail.

01.

Unieke website laten maken Amsterdam? Mooie foto’s & video’s, custom aanpassingen, een gave blog of ander project? Bij Cvk-Design zit je goed! Lees hier verder! 

02.

Snelle, soepele en functionele webshop laten maken? Mooie productfoto’s, custom aanpassingen en gevonden worden in Google Products? Bij Cvk-Design zit je goed! Lees hier verder!

03.

Goed gevonden worden op internet gaat iets verder dan alleen een mooie website. Wij zorgen tevens voor een optimale SEO! Bij Cvk-Design zit je goed! Lees hier verder!

De mogelijkheden

Uiteraard zijn de bovenstaande mogelijkheden slechts een greep uit de uitgebreide opties met betrekking tot het laten ontwerpen van je website, webshop, zoekmachine optimalisatie of custom ontwerp. Ben je op zoek naar een specifiek ontwerp, neem dan even contact op voor een offerte op maat.

Testimonials

Happy Clients!

Mijn website laten maken door Cvk-Design, inclusief mooie webshop. Tot op de dag van vandaag super tevreden en ik wordt goed gevonden, de bestellingen stromen binnen! Website laten maken Amsterdam? Cvk-Design regelt het!

Veelgestelde vragen

Allereerst nemen we contact op om je wensen en ideeën door te nemen. Vervolgens maken wij binnen 2 (werk)dagen een offerte op maat, waarin alles staat gespecificeerd, van de prijzen tot opleverdatum. Indien je akkoord geeft gaan wij direct aan de slag met bouwen.

Na ongeveer 2 werkdagen sturen wij een eerste ontwerp door, op basis daarvan gaan wij verder finetunen en invullen. Als alles naar tevredenheid is afgerond ontvang je van ons een factuur met betalingstermijn van 7 dagen. 

Wij leveren een breed pakket en werken niet met een “maximaal aantal pagina’s, foto’s of sliders”. Jij hebt een idee voor een website, dat willen wij zo goed mogelijk neerzetten. Hoort daar een video header bij? Check. Live-chat? Check. Webshop? Regelen we, check.

Op de betreffende pagina’s van bijvoorbeeld een website laten maken Amsterdam of webshop laten ontwerpen vindt je de kosten terug. De definitieve kosten ontvang je altijd vooraf in een offerte, mocht je hele specifieke wensen hebben dan wijzigt er soms nog iets. De offerte is altijd definitief, indien akkoord veranderen de prijzen niet meer.

Dat is erg afhankelijk van de invulling en je wensen, maar we streven er altijd naar om binnen 2 weken op te leveren. Mocht het een heel uitgebreid project zijn dan kan het soms tot wel 4 weken duren, maar dat bespreken we uitgebreid van te voren, zo kom je niet voor verrassingen te staan. Beloofd.

Je kunt er voor kiezen om bijvoorbeeld zelf zorg te dragen voor Hosting, een SSL certificaat en een Domeinnaam, en daarnaast tevens het onderhoud van de website / beveiliging en back-ups. Voor het bovengenoemde kunnen wij ook zorgen, daarvoor rekenen wij een klein bedrag per maand. Zo ben je ervan verzekerd dat je website goed werkt, veilig is voor je klanten en altijd online!

Chat openen
Vragen?
Hoi! Als je vragen hebt of een offerte wenst kan je hier met ons chatten! 🤙