Webshop laten bouwen

“Een exeptional online representation spectacle”?  Of gewoon een knappe webshop die goed verkoopt.. Geen poespas. Gewoon goed, snel en betaalbaar. Welkom bij Cvk-design.

Ons doel

Een webshop laten bouwen die geld oplevert
voor jouw bedrijf of product.

Het doel van je webshop is waarschijnlijk het verkopen van je product, service of software. Wij zorgen voor een snelle, functionele, veilige en aantrekkelijke webshop die rendeert. Want dat is het doel uiteindelijk. In overleg bepalen wij de uitstraling, targets, mogelijkheden en wensen. 
Naar aanleiding van je wensen bouwen wij binnen 48 uur een eerste opzet, waarna we deze samen doorlopen, finetunen en bespreken. Daarna gaan wij aan de slag om voor jou het best mogelijke resultaat neer te zetten. Wij leveren snel, hoge kwaliteit en met de beste service.

Onderstaand vindt je vast een aantal onderdelen die wij standaard meenemen in de bouw van een webshop. Daarnaast is elk project natuurlijk maatwerk, dus maken wij graag een offerte voor jouw webshop. Dus, wil je een betaalbare webshop laten bouwen? Neem contact op, dan gaan we aan de slag.  

webshop laten bouwen website laten maken responsive design food4fit amsterdam

Jouw product

Jouw product, service of dienst staat centraal. Wij passen de webshop en omgeving volledig aan op jouw wensen, targets, huisstijl en “feeling”, zodat je klanten zich ook identificeren met het bedrijf achter het product. Wij bouwen geen “visueel oogstrelende creative uitspattingen”, wij bouwen websites & webshops die geld opleveren. Zonder poespas, betaalbaar, met gewoon hele goede service.

Uiteraard passen wij ons product volledig aan op jouw wensen en voorkeuren. Op basis van jouw wensen en ons eerste gesprek gaan wij aan de slag en bouwen wij een eerste opzet binnen 48 uur.

Daarna gaan wij samen mee aan de slag en we kijken of dit aansluit en in de goede richting is. Naar aanleiding daarvan begint de bouw en leveren wij snel jouw prachtige webshop af, zoals van te voren afgesproken. Simpel, vertrouwd en snel je webshop laten bouwen, doe je bij Cvk-Design.

Onze passie

Een prachtige responsive website laten maken, een snelle webshop laten bouwen die vlekkeloos werkt, een complete huisstijl ontwikkelen… Wij vinden het heerlijk! In overleg met de klant precies datgene kunnen ontwerpen wat perfect aansluit bij de wensen, daar kicken wij op. Daarom ben je bij ons aan het juiste adres, wij doen wat we beloven. Betaalbaar, snel en met 100% top-service. Beloofd.

Sinds jaar en dag ontwikkelen wij voor MKB bedrijven, particulieren, ZZP’ers en instellingen de mooiste en meest productieve websites, webshops, ontwerpen we logo’s & flyers en zorgen wij bijvoorbeeld voor volledige Google Ads campagne’s. Als je bij ons je webshop laat ontwikkelen, kan je er op rekenen dat wij ons voor de volle 100% inzetten met passie, kennis en ervaring om het beste resultaat neer te zetten voor jouw product of dienst. Webshop laten bouwen? Hier zit je goed.

website laten maken Rotterdam Logo laten maken - visitekaartje laten ontwerpen

Webshop laten bouwen?

Bij Cvk-Design garanderen wij altijd 100% tevredenheidsgarantie. Dit kunnen wij doen omdat wij goed luisteren naar onze klant, altijd de beste service leveren en precies datgene leveren wat wij van te voren afspreken. Tot in detail, goed gevonden worden online. Je webshop laten bouwen? Dat doe je bij Cvk-Design. 

Gebruiksvriendelijk

Responsive design

WordPress CMS

Prijzen & info.

Een Webshop laten bouwen, klinkt allemaal prachtig maar dat is zeker niet te betalen? Zijn we ook heel transparant in. Onderstaand de kosten én wat je ervoor terug krijgt. Naast een WAUW-factor webshop natuurlijk.

Webshop pakket Start

€ 499

/ excl. btw
Webshop pakket compleet

€ 1399

/ excl. btw
Webshop pakket all-in

€ 2599

/ excl. btw

een van onze laatste projecten

Voor Food4Fit Amsterdam hebben we een complete website ontwikkeld incl. webshop. 

 

IDeal

In de webshop kan je bijvoorbeeld met iDeal betalen, met PayPal, Apple Pay of een andere dienst.

Responsive

De website is responsive, dat betekent dat deze zich goed aanpast naar je tablet of telefoon.

Service

Via de e-mail, contactformulier én de toegevoegde live-chat kan je makkelijk contact opnemen.

Lokaal

Wij bieden lokale zichtbaarheid, Google maar op "sportmaaltijden bestellen Amsterdam"!

Chat openen
Vragen?
Hoi! Als je vragen hebt of een offerte wenst kan je hier met ons chatten! 🤙