Geboortekaartje

Op zoek naar een geschikte tekst voor op het geboortekaartje voor bezoek? Wij ontwerpen prachtige geboortekaartjes op maat, volledig in de gewenste stijl. Lees hier verder over geboortekaartjes laten ontwerpen.

Ons doel

Een prachtig geboortekaartje ontwerpen om van te genieten.

Het ontwerpen van een geboortekaartje en tekst geboortekaartje bezoek is altijd een van onze favoriete bezigheden. Een bijzondere periode voor zowel vader als moeder en alle betrokken familie. Wij vinden het heerlijk om bij te dragen aan zo’n prachtige periode voor het hele gezin.

Van het enkel ontwikkelen van een specifiek ontwerp tot complete geschreven tekst geboortekaartje bezoek, wij maken deze mooie dagen graag compleet met een custom ontwerp volledig op maat. Denk aan passende kleuren, een bijzondere quote of een prachtige foto van de kleine! 

Neem gerust contact op voor de uitgebreide mogelijkheden, impressies of een project volledig op maat. Geen idee, vorm, materiaal of ontwerp is ons te gek, daardoor hebben wij hebben tal van mooie, bijzondere en unieke geboortekaartjes ontworpen! 

Tekst geboortekaartje bezoek - winnie the pooh

Tekst geboortekaartje bezoek?

Uiteraard is een mooie, pakkende en liefdevolle tekst geboortekaartje bezoek een belangrijk onderdeel van het geboortekaartje. Wij weten als geen ander dat een mooi geboortekaartje iets is waar je later nog vaak op terug kijkt. Het kaartje staat dan ook vaak nog een lange tijd op de kast of op de babykamer. Daarnaast wordt een geboortekaartje vaak nog jaren bewaard in een map of kist met baby spulletjes, om zo nu en dan nog even van te kunnen genieten. 

Graag maken wij voor deze bijzondere gelegenheid een prachtig geboortekaartje volledig op maat. Voorafgaand aan het definitieve ontwerp ontvang je van ons verschillende proef-ontwerpen om te kijken welke richting & smaak jij/jullie in gedachten hebben. Vervolgens werken we één van deze designs uit tot het definitieve geboortekaartje. Tussentijds zullen wij je regelmatig op de hoogte houden en kan je natuurlijk altijd op- en/of aanmerkingen doorgeven. Na afloop ontvang je het geboortekaartje in diverse bestandstypen, waaronder ook één die je zo door kunt sturen naar elke drukkerij. Ook wij kunnen het drukken van de kaartjes verzorgen, geef dat dan even aan bij je bestelling of offerte aanvraag.

Tekst geboortekaartje bezoek?

Was je op zoek naar een geschikte maar originele tekst geboortekaartje bezoek? Onderstaand vind je een aantal punten waar je in ieder geval rekening mee kunt houden. De tekst qua uitnodiging kun je uiteraard zelf invullen, daarnaast vinden wij het altijd gaaf om een leuke tekst of quote te verwerken in onze ontwerpen. 

  • Houd rekening met een tijdig ontwerp van de kaartjes. Het is erg fijn om te weten dat “alles” al geregeld is als het straks zover is.
  •  Zorg voor duidelijke tijden en wensen. Bezoekers weten dat moeders af en toe rust en dat de kleine ook veel slaapt.
  • Bezoekers vinden het écht niet erg als het een (aantal) weken duurt voordat ze op kraambezoek komen! Neem ook de tijd om lekker te genieten met het gezin.
  • Bekijk een aantal geboortekaartjes en ideeën online,  wellicht kom je iets leuks of bijzonders tegen wat je kan combineren met je eigen idee!
  • Neem de tijd om het compleet te maken. Een mooie envelop, luxe lint of zelf ontworpen sticker om de envelop dicht te vouwen maakt het écht af.
  • Een geboortekaartje is iets waar je straks echt vaak naar kijkt en waarbij je dat mooie moment weer even terughaalt. Maak er dus werk van, je zult er later geen spijt van krijgen. 
  • Meer ideeën nodig of wil je een ontwerp laten maken? Neem contact met ons op!
Geboortekaartje pakket standaard

€ 59.-

Geboortekaartje pakket spoed

€ 89,-

Chat openen
Vragen?
Hoi! Als je vragen hebt of een offerte wenst kan je hier met ons chatten! 🤙