Over Cvk-design

Benieuwd waarom je zoveel partijen voor Cvk-Design kiezen? Onderstaand iets meer informatie over onze manier van werken en achtergrond.

Ons doel

Een betaalbaar all-round bedrijf
voor zakelijke & particuliere projecten .

Bent u op zoek naar een partij voor een mooi logo of visitekaartje? Wilt u een strakke website laten maken, of bent u op zoek naar iemand die uw webshop kunt bouwen? Zoek niet verder! Cvk-Design is hét adres voor uw ontwerp behoefte voor zowel zakelijke als particuliere projecten.

Een mooie, snelle en duidelijke webshop voor uw bezorgservice of een complete website voor uw (nieuwe) bedrijf, restaurant of project, wij werken altijd volledig op maat en met 100% tevredenheidsgarantie. Ook voor uw complete branding of online aanwezigheid kunt u bij ons terecht.

Wij hebben ruime ervaring in het organiseren van Google Adwords campagnes en de combinatie met offline marketing. Ook op SEO gebied putten wij uit een schat aan ervaring en voor het ontwerpen van uw custom project op maat draaien wij onze hand niet om! Contact ons voor meer informatie.

adwords campagne opzetten - Website laten maken - logo laten ontwerpen - visitekaartje laten maken

Waarom Cvk-design?

Cvk-Design is eigenlijk ontstaan uit de zoektocht naar een geschikte partij om een website te maken voor ons eigen bedrijf destijds. Door de bomen zagen wij het bos niet meer en we raakten al gauw verstrikt in een wirwar van advertenties, “gratis” websites, doe-het-zelf logo’s en letterlijk honderden aanbieders. Dat kan beter, dachten wij! Vanuit daar ontstaan -> Cvk-Design.

Wij bieden aan naar hetgeen wij destijds op zoek waren; Een geschikte all-round partij waarbij service, persoonlijke aandacht en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Waarbij écht persoonlijk contact vanzelfsprekend is en kwaliteit en service altijd doelstelling nummer 1 zijn. 

Onze missie

Onze missie is om het voor elke persoon, bedrijf of organisatie mogelijk te maken een vertrouwde, persoonlijke all-round partij in te schakelen voor zijn of haar ontwerp, marketing of offline/online behoefte. Wij voorzien in deze behoefte door het hanteren van 100% tevredenheidsgarantie, altijd persoonlijk contact, uitsluitend custom/maatwerk concepten en de beste service. Gegarandeerd.

Door de beste service, kwaliteit en het persoonlijke contact aan te bieden streven wij ernaar het beste resultaat voor onze klanten te kunnen leveren. Wil je een website laten bouwen voor jouw restaurant of bezorgservice? Dan is het ons doel om ervoor te zorgen dat deze het best mogelijke gewenste resultaat oplevert, of het nu gaat om naamsbekendheid of fysiek geplaatste bestellingen. Zo werken wij van logo tot visitekaartje en van uitnodiging tot webshop. Kwaliteit, service en maatwerk. Cvk-Design.

Logo laten maken - visitekaartje laten ontwerpen

Passie voor resultaat.

Bij Cvk-Design hebben wij een passie voor het beste resultaat. Of het nu gaat om een prachtig logo, een custom flyer, het geboortekaartje voor je kleine spruit of het ontwikkelen van een complete website of branding campagne; het resultaat telt. Voor zowel particulieren als bedrijven gaan wij tot in detail aan de slag voor het beste resultaat. Altijd. En persoonlijk.

Cvk-Design