Logo laten maken?

Visitekaartje of logo laten maken? Bij Cvk-Design zit je goed. Duidelijke taal, heldere prijzen, geen verrassingen achteraf. Wij maken niet zomaar een logo, maar een merk. Uniek, aantrekkelijk en “something that sticks”.

Ons doel

Een visitekaartje of logo laten maken dat blijft hangen.

Want dat is waar het om draait als je een logo laat maken, of een visitekaartje. De kracht van herhaling is belangrijker en meer aanwezig dan ooit. Van flyer tot banner en van bushokje tot online advertentie, het is de kunst om je klant je overal te laten vinden, én herkennen.

Daarom is een logo laten maken niet iets wat je zomaar even doet, een 13-in-een-dozijn Vistaprint logo zal weinig origineel zijn of indruk achter laten. Neem de tijd om te bedenken wat je uit wilt stralen en hoe je over wilt komen. Speels, strak, bijzonder of zakelijk?

Als je bij Cvk-Design een logo laat maken, weet je dat je indruk gaat maken. Altijd volledig uniek, afgestemd op jouw persoon, bedrijf, product of thema. Wij beginnen altijd met een aantal verschillende ontwerpen om de goede richting te bepalen, wel zo fijn. 

logo laten maken - visitekaartje laten maken

Logo laten maken

Een uniek, bijzonder, strak of juist speels logo laten maken? Betaalbaar, volledig op maat en snel gerealiseerd? Dan ben je bij Cvk-Design aan het juiste adres. Wij zorgen voor een volledig custom logo op maat. Wij hebben ruime ervaring in het maken van logo’s voor zzp’ers, MKB’ers en grote instanties en instellingen. Wil je graag wat eerder werk zien of heb je vragen? Neem gerust contact op. Ook kunnen wij altijd een proefdruk maken voor een logo, visitekaartje of huisstijl pakket, zodat je weet of wij in de goede richting zitten.

Voorafgaand aan het ontwerp maken wij een complete offerte op zodat je volledig weet waar je aan toe bent, én wat je van ons kan verwachten. Vervolgens leveren wij een aantal verschillende ontwerpen aan om te kijken welk logo precies in de goede richting is. Dát ontwerp gaan wij vervolgens volledig finetunen en uitwerken tot het perfecte gewenste eindresultaat. Bij de oplevering / afronding krijg je uiteraard het logo in diverse formaten toegezonden. Mocht er na afloop ooit iets zijn, heb je vragen of een bepaald bestandstype nodig? Dan helpen wij je graag. 100% de beste service, ook ná het leveren van de dienst.

Visitekaartje laten maken

Uiteraard is geen bedrijf (of persoon) compleet zonder visitekaartje! Ook al spelen veel marketing uitingen zich tegenwoordig digitaal af, een visitekaartje is precies datgene wat tot nu toe altijd is gebleven. Het fysieke overhandigen van een verbeelding of eerste indruk van jouw bedrijf is een moment wat je precies één keer krijgt, daarom is het ontzettend belangrijk dat je dat moment grijpt! “You never get a second chance for a first impression”, dus make er gebruik van.

Bij het visitekaartje speelt natuurlijk het logo een rol, evenals je contact gegevens. Maar er zijn naast een standaard kaartje zoveel mogelijkheden! Was je op zoek naar bijzondere visitekaartje ideeën? Ook dan zit je hier goed! Heb je wel eens gedacht aan een visitekaartje als “pinpas”? Of een kaartje met suede of fluwelen stof aan één kant, dat geeft direct een luxe indruk. Ook een kaartje in een andere vorm dan de standaard rechthoek wekt gelijk de interesse, of bijvoorbeeld een visitekaartje met een letters die er dikker op liggen! De mogelijkheden zijn eindeloos. Cvk-Design.

Prijzen & info.

Een Logo laten maken, allemaal leuk en aardig, maar wat gaat dat kosten? Zijn we ook heel duidelijk in. Onderstaand de kosten én wat je ervoor terug krijgt. Naast een indrukwekkend logo natuurlijk.

Een logo van Cvk-Design... Wat krijg ik nog meer?

Tevredenheids-garantie.

Wij leveren een logo, visitekaartje of huisstijl waar jij 100% achter staat. Als het ontwerp akkoord is ontvang je van ons diverse bestanden om te gebruiken voor bijvoorbeeld je website, visitekaartje Facebook / Instagram of andere marketing uitingen. Uiteraard ben je na betaling volledig eigenaar.

Logo pakket compleet

€ 149

/ excl. btw
Visitekaartje pakket compleet

€ 119

/ excl. btw
Combi-deal | Meest gekozen!

€ 259

/ excl. btw
Huisstijl pakket Compleet

€ 429

/ excl. btw
Cvk-Design pakket all-in

€ 1.549

/ excl. btw

Neem contact op

Uiteraard is bovenstaande slechts een greep uit alle zaken waar je rekening mee dient / kunt houden. Kijk eens op deze link, daar vindt je uitgebreide informatie over je huisstijl. Van logo tot visitekaartje, van website tot lettertype en van kleuren tot slogan; We helpen je graag om jezelf perfect in de markt te zetten.

Chat openen
Vragen?
Hoi! Als je vragen hebt of een offerte wenst kan je hier met ons chatten! 🤙