Particulier

Voor die bijzondere gelegenheid… Geboortekaartjes, uitnodiging voor het trouwfeest, een housewarming, maar ook ontwerp voor bijvoorbeeld menukaarten laten maken. Persoonlijke service en volledig betaalbaar maatwerk. Cvk-Design.

Maak die gelegenheid extra speciaal.

Bij Cvk-Design streven wij altijd naar 100% maatwerk, een uniek resultaat en gaan wij altijd voor nét dat beetje extra. Geen poespas, maar persoonlijk contact, snelle adequate service en een prachtig eindresultaat, volledig in lijn met de verwachting. Dat is Cvk-Design.

Voor een verjaardag een bijzondere kaart laten maken? Of een uniek geboortekaartje laten ontwerpen? En wacht dat je bijvoorbeeld van een uitnodiging voor je bruiloft of een custom menukaart laten maken, hoe bijzonder is dat! 

Persoonlijk

Altijd één vast contactpersoon

Betaalbaar

Voor elk budget een ontwerp

Kwaliteit

Altijd nét dat beetje extra

baby, newborn, hand

01.

Geboortekaartje

Voor de geboorte van uw kleine spruit moet álles perfect zijn! Wij hebben ruime ervaring met het ontwikkelen van unieke kaartjes. Lees hier verder.

kaart laten maken- menukaart - condoleance kaart- bruiloft uitnodiging

02.

Bruiloft

De mooiste dag van jullie leven! Maken wij compleet met bijvoorbeeld de uitnodiging, of een luxe diner menu kaart laten maken, volledig in thema. Lees hier verder.

condoleance kaarten - rouwkaarten - uitnodiging - cvk-design

03.

Condoleance kaarten

Iemand op een bijzondere manier sterkte wensen in moeilijke tijden? Of wil je voor een geliefde de uitnodiging voor de condoleance of begrafenis op een persoonlijke manier laten ontwerpen? Lees hier verder.

Testimonials

Happy Clients!

Een toffe uitnodiging laten maken voor ons 25-jarig huwelijksfeest! Dat maakte onze dag extra speciaal. Bedankt toppers.
Chat openen
Vragen?
Hoi! Als je vragen hebt of een offerte wenst kan je hier met ons chatten! 🤙