Google Adwords.

Wat is Google Adwords?  Simpel gezegd, online adverteren. Het lijkt ingewikkeld, en dat is het soms ook wel. Gelukkig weten wij hoe het werkt en maken we het simpel en overzichtelijk voor jouw bedrijf of product. Op zoek naar Google Adwords kosten? Die vindt je hier ook. 

Ons doel

Jouw Bedrijf Of Product Online Zichtbaar Maken Bij Je Doelgroep. Wat Is Google Adwords?

Hoe wil jij je online kenbaar maken? Door middel van een Google Adwords campagne opzetten krijg je de mogelijkheid om eruit te springen tussen talloze aanbieders. Een groot voordeel ten opzichte van klassiek adverteren of bijvoorbeeld flyeren is dat je specifiek kan adverteren. 

Denk bijvoorbeeld aan adverteren op een specifiek samengestelde doelgroep, of op bepaalde zoekwoorden. Zo betaal je enkel voor advertentieruimte en zichtbaarheid aan daadwerkelijk potentiële klanten.Google Ads helpt je groeien, met een klein of groot budget.

Op basis van je wensen en specifieke doelstelling kunnen wij een Google Adwords campagne opzetten, afgestemd op jouw budget, tijdsduur en voorkeuren. We testen verschillende advertenties en houden je maandelijks op de hoogte met een uitgebreid rapport / resultaten overzicht.

wat is google adwords, google adwords kosten

Wat Is Google Adwords?

Wij beginnen bij het begin, namelijk je bedrijf, product of te bereiken doel met je bedrijf of instelling. In overleg bepalen wij samen diverse zaken waaronder je beoogde doelstelling, het budget, we praten over zoekwoorden en gaan dieper in op je doelgroep. 

We zetten in deze eerste periode verschillende advertenties op om te kijken welke het beste resultaat geven, daarna gaan we iets specifieker aan de slag.

Tijdens het Google Adwords campagne opzetten wordt je regelmatig op de hoogte gehouden van de vorderingen en zorgen wij voor een duidelijk en inzichtelijk rapport, waaruit je kunt zien of, en zo ja hoe de advertenties renderen. Zo zie je dus direct waar je voor betaalt. 

Wij hanteren geen lange contracten of kleine lettertjes maar een duidelijke overeenkomst voor een periode van 3 maanden. Bevalt het en zijn de resultaten naar wens? Dan kunnen we deze verlengen. Bevalt het niet? Dan stoppen we ermee, even goede vrienden.

Wij maken altijd een volledige campagne op maat, afgestemd op jouw bedrijf, product, doelen & budget. Van te voren weet je ook precies waar je aan toe bent, wat je van ons kunt verwachten en wat de kosten daarvoor worden. Zo zijn er geen verrassingen achteraf en blijven we lekker transparant, wel zo fijn. Mocht je een offerte wensen, meer informatie of gewoon even kletsen? Neem dan even contact op via onze contact pagina. Tot snel?

google adwords kosten, google adwords campagne opzetten, wat is google adwords, kosten adverteren in google

Betaalbare Kwaliteit & Persoonlijke Service.

Bij Cvk-Design garanderen wij altijd 100% tevredenheidsgarantie. Dit kunnen wij doen omdat wij goed luisteren naar onze klant, altijd de beste service bieden en precies datgene leveren wat wij van te voren afspreken. Tot in detail, goed gevonden worden online. Google Adwords kosten? Die vindt je hieronder. Benieuwd naar wat is Google Adwords? Neem dan gerust even contact op. 

Resultaatgericht

Altijd op de hoogte

Adverteren In Google?

Hoe zit het met Google Adwords kosten? Zijn we ook heel duidelijk in. Onderstaand de kosten én wat je ervoor terug krijgt. Naast indrukwekkende resultaten natuurlijk.

Google Adwords Kosten - Start

€ 150

/P. maand

Adverteren met Google Adwords start pakket, zo ontdek je zelf hoe rendabel adverteren in Google is.

Google Adwords Kosten - compleet

€ 250

/ p. maand

Compleet Adwords pakket waarbij we verder specificeren op advertenties & optimalisaties.

Google Adwords Kosten - Business

€ 425

/ p. maand

Uitgebreide Adwords campagne, volledig op maat. Meer optimalisaties & advertenties.

Google adwords

Wij gaan altijd tot het uiterste om jouw bedrijf, website of product optimaal onder de aandacht te brengen. Daarom hanteren wij pakketten die na 3 maanden maandelijks opzegbaar zijn, met aantrekkelijke tarieven. Zo kun je zelf goed, voordelig en transparant ervaren hoe rendabel adverteren in Google kan zijn. 
Met persoonlijk contact, betaalbare pakketten en de beste service staan wij altijd voor je klaar.

Chat openen
Vragen?
Hoi! Als je vragen hebt of een offerte wenst kan je hier met ons chatten! 🤙