Wix website maken?

Een unieke, snelle en aantrekkelijke website laten ontwerpen? Wij zorgen voor een betaalbare snelle, aantrekkelijke en unieke website die online goed gevonden wordt. Met de beste service, garantie & kwaliteit. 

Ons doel

Waarom kiezen voor Cvk-design of een Wix website maken?

Bij Cvk-Design staan wij garant voor de hoogste kwaliteit, service en een betaalbaar product. Doordat wij kiezen voor persoonlijke aandacht, maatwerk projecten en streven naar een hoog service niveau zijn wij de beste keuze. Wij vertalen jouw wensen voor een wix website of webshop naar een prachtig, custom website.

Wij hanteren altijd betaalbare prijzen en bieden ook de optie tot een maandelijks abonnement voor je nieuwe website of webshop. Mocht je niet in één keer een grote(re) investering willen doen, dan kan je het bedrag zo goed verdelen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in onder andere snelle hosting en zoekmachine optimalisatie.

Onderstaand vind je meer informatie over kiezen voor Cvk-Design of een Wix website maken, daarnaast uiteraard ook onze heldere prijzen en voorwaarden. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en krijg je altijd waar voor je geld. Ook kan je bij ons uitstekend terecht voor een prachtig logo of visitekaartje, mooi meegenomen toch?!

Cvk-Design of wix website kosten?

Jouw website is voor ons een blank canvas wat wij tot in detail gaan invullen, volledig in harmonie met je bedrijf, filosofie, missie of instelling. Webshop nodig voor een food bezorgservice? Een strak portfolio voor je filmbusiness? Of heb je een lokale winkel en wil je een mooie, representatieve online aanwezigheid creëren? Of gewoon een knappe website laten ontwerpen? Wij gaan samen om de tafel om het ultieme resultaat neer te zetten waarmee je 100% tevreden bent. 

Het verschil in de een Wix website kosten of een maatwerk website van Cvk-Design verdien je snel terug. Wij zorgen voor relevante content, zoekmachine geoptimaliseerde afbeeldingen & pagina’s, en natuurlijk voor een schitterende website of webshop. Wij houden rekening met alle facetten waarop Google je pagina beoordeelt en “ranked”, om ervoor te zorgen dat je zo goed mogelijk gevonden word. Je website of webshop per maand betalen? Dat kan ook bij Cvk-Design. Lees verder voor meer informatie en de prijzen. 

wix webshop laten maken kosten wix website laten maken kosten

Wix website maken?

Bij Cvk-Design garanderen wij altijd 100% tevredenheidsgarantie. Dit kunnen wij doen omdat wij goed luisteren naar onze klant, altijd de beste service leveren en precies datgene leveren wat wij van te voren afspreken. Tot in detail, goed gevonden worden online. Je website laten maken? Dat doe je bij Cvk-Design. 

Gebruiksvriendelijk

Responsive design

WordPress CMS

Prijzen & info.

Een website laten ontwerpen, dat zal zeker wel wat kosten? Zijn we ook heel duidelijk in. Onderstaand de kosten én wat je ervoor terug krijgt. Naast een vast bedrag kunnen wij ook een maandelijks bedrag hanteren voor je website of webshop. 

Website pakket start

€ 399

/ excl. btw

€ 39

/p. maand
Website pakket compleet

€ 749

/ excl. btw

€ 69

/ p. maand
Website pakket all-in

€ 1399

/ excl. btw

Design

Wij leveren altijd een volledig uniek design doordat wij werken met het uitgebreide WordPress CMS, zo heb je nooit een kant-en-klare template website.

Service

Wij staan garant voor 100% de beste service voor, tijdens én na de oplevering van je website. Bij vragen, hulp of wijzigingen staan wij altijd klaar om te assisteren.

website laten maken rotterdam

Compleet

Wij hanteren geen maximum aantal pagina's, foto's of extra kosten voor bepaalde onderdelen van je website. Wij leveren een zo compleet mogelijk pakket.

Divers

Website laten ontwerpen voor je blog, bedrijf, product of goede doel? Neem contact op voor de uitgebreide mogelijkheden of een samenwerking.

Website laten ontwerpen.

Wij gaan altijd tot het uiterste om voor jouw product, bedrijf of project de perfecte website te ontwikkelen. Wij verkopen geen “unique online canvas”, maar gewoon een mooie, snelle website die werkt. Of het nu gaat om verkopen, gezien worden of puur informatief, wij presteren.
Met persoonlijk contact, betaalbare pakketten en goede service. Van website laten maken Rotterdam tot Hoofddorp, wij staan voor je klaar. We horen graag van je, neem gerust even contact op voor de mogelijkheden of meer informatie.

Chat openen
Vragen?
Hoi! Als je vragen hebt of een offerte wenst kan je hier met ons chatten! 🤙