Flyers & meer.

Ben je op zoek naar een specifiek flyer formaat, of wil je flyers of ander POS materiaal op maat laten ontwerpen? Dan ben je aan het juiste adres. Van flyer tot banner, voor zowel offline als online marketing uitingen. Cvk-Design.

Ons doel

Kwaliteit flyers & POS materiaal ontwerpen Om jouw bedrijf te laten shinen.

Bij Cvk-Design hebben wij gemerkt dat de inmiddels “ouderwetse” flyer nog steeds veel wordt ingezet, inmiddels vaak gecombineerd met hedendaagse technieken of invloeden. Daarnaast worden in veel restaurants, hotels of kantoren nog diverse vormen van POS materiaal ingezet.

Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan tafelkaartjes, staande banners, posters of andere eye-catchers & promotie materiaal. Vaak worden dergelijke items tegenwoordig gebruikt in combinatie met een landspagina of specifieke pagina om het verkeer te meten, en dus de efficiëntie & rendement!

 

Onderstaand vindt je iets meer informatie over onze mogelijkheden met betrekking tot flyer ontwerpen en divers POS materiaal. Voor een ontwerp op maat kan je het beste even telefonisch of via de mail contact opnemen, dan lopen we je wensen en de mogelijkheden even persoonlijk door.

flyer formaat - POS materiaal - flyer laten ontwerpen

Flyers & meer.

Bij Cvk-Design weten wij als geen ander hoe belangrijk de kracht van herhaling is. Een advertentie in de krant of een mooie Facebook pagina alleen is niet meer voldoende. Een combinatie van sterke social media kanalen, een actieve en representatie website, knap visitekaartje en bijvoorbeeld flyers of banners (als je op locatie staat) maakt het plaatje compleet. Uit neurologisch onderzoek is gebleken dat een boodschap 20 keer herhaald moet worden om een duurzame impact te maken in het brein van een persoon (= potentiële klant). 

Daar is dus iets meer voor nodig als de éénmalige advertentie in de Hoofddorpse Courant! Wij bieden een diversiteit aan mogelijkheden om ervoor te zorgen dat geen (potentiële) klant meer om je heen kan. Van logo laten maken tot visitekaartje ontwerp, van flyers tot banners en van website tot branding campagne; Wij zorgen ervoor dat jij blijft hangen bij de klant. Neem gerust contact op voor een pakket of project op maat, we gaan graag voor je aan de slag. 

Flyer formaat.

Was je op zoek naar flyer formaat, banner formaten of gerelateerde vragen over afmetingen en prijzen? Dan zit je hier goed. Wij leveren onze ontwerpen af geschikt voor elk formaat, van postzegel tot billboard. In overleg stellen wij samen het beoogde resultaat vast en kijken we naar welke uitstraling het promotie materiaal (of POS materiaal) moet geven. Is het een speelse uitstraling of juist strak en zakelijk? Wil je muffins onder de aandacht brengen, of heren kostuums? 

Wij zorgen altijd voor passende advertising, dus geen 13-in-een-dozijn. Volledig betaalbaar maatwerk design, voor zo goed als elk budget kunnen wij een passende invulling ontwerpen. Mocht je specifieke vraag, flyer formaat, banner of project wens er niet tussen staan, kijk dan even op de contact pagina om een mail te sturen, even te bellen of chatten op onze social media kanalen. Ook kan je de live-chat rechts onderin het scherm gebruiken, dan kunnen we je snel van dienst zijn! 

Prijzen & info.

Flyers, banners, posters… Erg leuk allemaal, maar wat gaat dat kosten?Zijn we ook heel duidelijk in. Onderstaand de kosten voor diverse ontwerpen én wat je ervoor terug krijgt. Naast een indrukwekkende flyer of poster natuurlijk.

Een ontwerp van Cvk-Design... Wat krijg ik nog meer?

Tevredenheids-garantie.

Wij leveren een flyer, banner of complete marketing/branding campagne waar jij voor de volle 100% achter staat. Een ontwerp dat indruk maakt en een indruk achterlaat. Na betaling ben je volledig eigenaar van het ontwerp en kan je het gebruiken waarvoor je wenst.

Flyer ontwerp

€ 59

/ Excl. btw
Duo flyer ontwerp

€ 109

/ excl. btw
All-in promo pack

€ 349

/ Excl. btw
Testimonials

Happy Clients!

Ik heb gekozen voor een compleet pakket voor mijn bezorgservice, zodat ik snel veel reclame kon maken, zowel offline als online. Over de service ben ik erg te spreken, zelfs na afloop goed geholpen!
Steve Destin
Oprichter HealthyFresh
Chat openen
Vragen?
Hoi! Als je vragen hebt of een offerte wenst kan je hier met ons chatten! 🤙