Corona bruiloft

Het (laten) organiseren van je bruiloft, ceremonie of trouwfeest is al spannend genoeg, krijg je ook nog te maken met regels van de overheid! Onderstaand iets meer informatie en wellicht kunnen wij helpen bij de communicatie! 

Ons doel

De mooiste dag van jullie leven
compleet maken.

De mooiste dag van jullie leven tot in de puntjes verzorgd. Onder andere een bijzondere locatie, top-cateraar, prachtige jurk & kostuum, en natuurlijk de gasten. Je wilt dat deze dag zo mooi en vlekkeloos mogelijk verloopt, zeker gezien de huidige extra uitdaging met betrekking tot Corona.

Er zijn aardig wat extra maatregelen om rekening mee te houden, alsof het allemaal nog niet genoeg was! Gelukkig kunnen wij een klein beetje helpen. Normaliter zorgen wij graag voor een prachtige uitnodiging voor je bruiloft, of een unieke dinerkaart. Echter kunnen wij nu iets extra’s bieden.

Een unieke vormgeving (denk aan uitnodiging, fysiek of digitaal, menukaart etc) waarbij wij tevens de Corona bruiloft maatregelen subtiel weergeven. Zo verzoek je de gasten op een vriendelijke doch duidelijke manier om daar rekening mee te houden.

bruiloft uitnodigingen diner menu kaart trouwen corona maatregelen rivm overheid

Corona Bruiloft.

Uiteraard zou je deze dag liever vieren zonder aangepaste maatregelen met betrekking tot 1.5 meter afstand, beperkt aantal gasten, ingewikkelde looproutes en andere uitdagingen, maar het is zoals het is. Zoals altijd kunnen wij gewoon zorg dragen voor een prachtige uitnodiging voor de gasten van uw bruiloft of trouwfeest. Of wat dacht je van een bijzondere menukaart voor bijvoorbeeld het diner? Ook andere ontwerpen op maat zijn natuurlijk mogelijk, geef gerust aan wat jullie in gedachten hebben.

Naast bovenstaande bieden wij, door de Corona maatregelen, een aangepaste dienst aan. Tijdens een zogenoemde Corona bruiloft is het van belang dat alle aanwezigen goed op de hoogte zijn van / rekening houden met de geldende maatregelen. Om daar op subtiele en geheel in thema wijze op in te spelen kunnen wij daar maatwerk voor leveren. Denk aan een bijzondere uitnodiging als 3-luik met tevens een kopje voor de maatregelen. Of we verwerken deze in speciale kaartjes die we op diverse plaatsen op de trouwlocatie kunnen presenteren, zodat de gasten er aan herinnerd worden. 

De mooiste dag van je leven.

Was je op zoek naar een lijstje om rekening mee te houden tijdens een Corona Bruiloft? Ook dan zit je hier goed. Onderstaand vindt je een korte samenvatting met een aantal belangrijke punten die bij elke bruiloft of trouwfeest van toepassing zijn. Uiteraard kan je het zo gek maken als je zelf wilt en is onderstaande slechts een richtlijn. Voor ontwerpen op maat, uitnodigingen en diner – menukaarten, neem even contact op, dan overleggen we over de mogelijkheden. 

Locatie & gasten

Eten & drinken

Overige

Testimonials

Happy Clients!

Wij hebben een uitnodiging laten maken voor onze bruiloft, met daarin verwerkt een aantal verzoeken met betrekking tot de heuse "Corona Bruiloft". Deze werden erg goed ontvangen, bedankt.
Deborah Sims

De mogelijkheden

Uiteraard is bovenstaande slechts een greep uit alle zaken waar je rekening mee dient / kunt houden. Kijk eens op deze link, daar vindt je een uitgebreide checklist voor je bruiloft. Van 12 maanden vóór de bruiloft tot de dag zelf. Voor een mooie uitnodiging, menukaart of custom ontwerp kan je natuurlijk gewoon bij ons terecht. We helpen je graag om deze prachtige dag compleet te maken.

Chat openen
Vragen?
Hoi! Als je vragen hebt of een offerte wenst kan je hier met ons chatten! 🤙