Condoleance kaarten

In tijden van rouw en een vaak zware periode zijn er al genoeg moeilijke beslissingen om te nemen. Waar mogelijk ondersteunen wij met persoonlijk contact en aandacht voor het maken van uw condoleance kaarten of uitnodigingen. 

Ons doel

Onze klant bijstaan door passende maatwerk
condoleance kaarten te leveren.

Condoleance kaarten laten ontwerpen? Wij assisteren u graag in deze moeilijke tijden. Bij Cvk-Design staan we bekend om onze persoonlijke aandacht, luisterend oor en kwaliteit om goed in te spelen op de wensen en behoeften van de klant. Wij zorgen altijd voor een passend maatwerk ontwerp. 

Voor condoleance kaarten of uitnodiging, neemt u gerust contact op voor de mogelijkheden. In principe zijn al onze ontwerpen volledig maatwerk en worden deze ontworpen op basis van hetgeen u aangeeft. Denk hierbij aan kleuren, eventueel afbeeldingen of foto’s en tekst.

De tekst dient u zelf aan te leveren. Indien u een condoleance kaart wenst te laten ontwerpen kunnen wij deze vaak binnen 24 uur leveren, tot uiterlijk 48 uur na bestelling. Mocht er spoed bij de levering gewenst zijn, neem dan gerust contact op. Wij leveren de digitale condoleance kaart.

condoleance kaarten - ontwerp - bruiloft - uitnodiging laten maken

Condoleance kaarten laten maken.

Bij Cvk-Design gaan wij tot het uiterste om zo goed mogelijk te voldoen aan uw wensen & voorkeuren. Met persoonlijke aandacht, één vaste contact persoon en een luisterend oor zorgen wij voor een condoleance kaart volledig op maat. 

U kunt hierbij denken aan de algehele vormgeving, kleuren en lettertypen, maar ook aan het formaat en de kaart afmetingen. Eventuele foto’s en tekst dient u zelf aan te leveren. Op zoek naar een overzicht waar u nog meer rekening mee dient te houden? Kijk dan even op de site van Dela.

Indien er bij uw condoleance kaart spoed is kunt u dit het beste aangeven bij het eerste contact verzoek, dan nemen wij direct telefonisch of via de e-mail contact op om uw wensen te bespreken. Vervolgens gaan wij direct aan de slag om een (eerste) ontwerp zo spoedig mogelijk te leveren. 

Wij zorgen altijd binnen 48 uur voor een definitief ontwerp maar kunnen vaak al binnen 24 uur leveren. Wij leveren enkel de digitale condoleance kaart, welke u kant-en-klaar door kunt sturen naar de drukker. Indien gewenst kunnen wij dit tevens voor u verzorgen.

 

De mogelijkheden

Uiteraard begrijpen wij dat u momenteel in een wellicht zware periode moeilijke beslissingen dient te maken. Graag ondersteunen wij door het ontwikkelen van condoleance kaarten waarbij wij u het meeste werk uit handen nemen. Neem voor de mogelijkheden gerust even contact op via de e-mail of telefonisch, wij assisteren u graag waar mogelijk. 

Chat openen
Vragen?
Hoi! Als je vragen hebt of een offerte wenst kan je hier met ons chatten! 🤙