Start your business package.

Een bedrijf starten? Dat doe je natuurlijk samen met Cvk-Design! Wij gaan tot het uiterste voor de beste, snelste, voordeligste en meest professionele start die je maar kunt maken. Van logo tot visitekaartje, van flyer tot webshop; Samen met Cvk-Design een vliegende start.

website laten maken Rotterdam Logo laten maken - visitekaartje laten ontwerpen

Bedrijf starten.

Bij Cvk-Design garanderen wij altijd 100% tevredenheidsgarantie. Dit kunnen wij doen omdat wij goed luisteren naar onze klant, altijd de beste service leveren en precies datgene leveren wat wij van te voren afspreken. Tot in het kleinste detail, een stijl die past bij jouw bedrijf, uitstraling en wensen. 

Prijzen & info.

Een bedrijf starten, dat kost allemaal nogal wat! Zo’n pakket van Cvk-Design, aan wat voor prijzen moet ik dan denken? Zijn we ook heel duidelijk in. Onderstaand de kosten én wat je ervoor terug krijgt. Naast knallende visuele designs natuurlijk.

Start your business - Starter

€ 249

/ excl. btw
Start your business - compleet

€ 629

/ excl. btw
Start your business - Corporate

€ 1499

/ excl. btw

Design

Wij leveren altijd een volledig uniek design doordat wij werken met het uitgebreide WordPress CMS, zo heb je nooit een kant-en-klare template website.

Service

Wij staan garant voor 100% de beste service voor, tijdens én na de oplevering van je website. Bij vragen, hulp of wijzigingen staan wij altijd klaar om te assisteren.

website laten maken rotterdam

Compleet

Wij hanteren geen maximum aantal pagina's, foto's of extra kosten voor bepaalde onderdelen van je website. Wij leveren een zo compleet mogelijk pakket.

Divers

Website laten ontwerpen voor je blog, bedrijf, product of goede doel? Neem contact op voor de uitgebreide mogelijkheden of een samenwerking.

Start your business package.

Wij gaan altijd tot het uiterste om voor jouw product, bedrijf of project het perfecte ontwerp te leveren. Of het nu gaat om een ontwerp voor een strakke flyer, een prachtig logo, visitekaartje of “the full package”, wij leveren kwaliteit, service & persoonlijke aandacht. 
Met persoonlijk contact, betaalbare pakketten en goede service. Van website laten maken tot een logo laten ontwerpen, wij staan voor je klaar. We horen graag van je, neem gerust even contact op voor de mogelijkheden of meer informatie.

Ons doel

Een bedrijf starten | Alle tools voor een vliegende start van jouw business.

Een bedrijf starten, dat doe je samen met Cvk-Design. Een strakke of juist speelse lay-out op je nieuwe website laten ontwerpen? Een prachtig logo laten maken wat preciés uitstraalt wat jij in gedachten hebt? Een visitekaartje nodig dat een sterke indruk maakt bij je klant?

We zorgen ervoor dat deze perfect aansluit bij jouw product, thema, bedrijf of instelling. Of je nu een advocatenkantoor of een broodjeszaak begint, wij zorgen voor een passende visuele presentatie. Gewoon knap design voor van logo tot website.

Onderstaand vindt je alvast wat extra informatie en drie verschillende aanbiedings-pakketten! Voor alle details of een offerte op maat voor jouw project, neem je even contact op via de e-mail, telefonisch of via de live-chat rechts onderin het scherm, wij zijn ready!

Bedrijf starten - webshop beginnen - logo laten ontwerpen - visitekaartje laten maken

Bedrijf starten.

Het starten van je bedrijf is een unieke ervaring. Er komt veel informatie op je af en je zult ook zeker veel vragen hebben. Als het goed is maak je binnen een korte periode een grote ontwikkeling op zowel bedrijfsmatig vlak als persoonlijk! Bij Cvk-Design ondersteunen we jouw bedrijf door de eerste stappen te helpen nemen. Zorg voor een vliegende start en naamsbekendheid en begin met een strak logo, visitekaartje of complete huisstijl. Eventueel gecomplementeerd met een knallende online aanwezigheid door middel van een website of webshop, zo kan jouw bedrijf niet meer stuk! 

Wij gaan altijd eerst in overleg en bepalen samen je wensen, behoeften, doelstellingen en gewenste uitstraling. Zo komen wij altijd tot een volledig maatwerk pakket en visuele presentatie van je bedrijf. Een kinderschoenenwinkel straalt natuurlijk iets anders uit dan een kostuum webshop! Samen bepalen wij de beste uitstraling en strategie voor een vliegende start van je business.

Onderstaand vindt je vast de prijzen en een beknopte samenvatting van wat je daarvoor krijgt. Neem contact op voor het hele pakket, meer informatie of een offerte op maat.

(Was je op zoek naar een handig programma om je business mee te managen? Wij werken met Trello, neem eens een kijkje!)

 

Chat openen
Vragen?
Hoi! Als je vragen hebt of een offerte wenst kan je hier met ons chatten! 🤙