Google Ads

Google Adwords campagne opzetten?  Oftewel online adverteren. Het lijkt ingewikkeld, en dat is het soms ook wel. Gelukkig weten wij hoe het werkt en maken we het simpel en overzichtelijk voor jouw bedrijf of product. 

Ons doel

Jouw bedrijf of product online zichtbaar maken bij je doelgroep.

Hoe wil jij je online kenbaar maken? Door middel van een Google Adwords campagne opzetten krijg je de mogelijkheid om eruit te springen tussen talloze aanbieders. Een groot voordeel ten opzichte van klassiek adverteren of bijvoorbeeld flyeren is dat je specifiek kan adverteren. 

Denk bijvoorbeeld aan adverteren op een specifiek samengestelde doelgroep, of op bepaalde zoekwoorden. Zo betaal je enkel voor advertentieruimte en zichtbaarheid aan daadwerkelijk potentiële klanten. Google Ads helpt je groeien, met een klein of groot budget.

Op basis van je wensen en specifieke doelstelling zetten wij Google Ads campagne op, afgestemd op jouw budget, tijdsduur en voorkeuren. We testen verschillende advertenties en houden je maandelijks op de hoogte met een uitgebreid rapport / resultaten overzicht.

adwords campagne opzetten - Website laten maken - logo laten ontwerpen - visitekaartje laten maken

Adwords campagne opzetten

Wij beginnen bij het begin, namelijk je bedrijf, product of te bereiken doel met je bedrijf of instelling. In overleg bepalen wij samen diverse zaken waaronder je beoogde doelstelling, het budget, we praten over zoekwoorden en gaan dieper in op je doelgroep. We zetten in deze eerste periode verschillende advertenties op om te kijken welke het beste resultaat geven, daarna gaan we iets specifieker aan de slag.

Tijdens het Adwords campagne opzetten wordt je regelmatig op de hoogte gehouden van de vorderingen en zorgen wij voor een duidelijk en inzichtelijk rapport, waaruit je kunt zien of, en zo ja hoe de advertenties renderen. Zo zie je dus direct waar je voor betaalt. 

Wij hanteren geen lange contracten of kleine lettertjes maar een duidelijke overeenkomst voor een periode van 3 maanden. Bevalt het en zijn de resultaten naar wens? Dan kunnen we deze verlengen. Bevalt het niet? Dan stoppen we ermee, even goede vrienden.

Logo laten maken - visitekaartje laten ontwerpen

100% Tevredenheidsgarantie

Bij Cvk-Design garanderen wij altijd 100% tevredenheidsgarantie. Dit kunnen wij doen omdat wij goed luisteren naar onze klant, altijd de beste service bieden en precies datgene leveren wat wij van te voren afspreken. Tot in detail, goed gevonden worden online. Adwords campagne opzetten ingewikkeld? Laat dat maar aan ons over. 

Overzichtelijk

Rapportage

100% goals

Design

Wij gaan altijd tot het uiterste voor een perfect, uniek design wat volledig aansluit bij het product, bedrijf, thema of target. Betaalbaar uniek design, daar kan je op bouwen.

Service

Wij garanderen 100% de beste service vooraf, gedurende en na het traject. Aanpassingen in het ontwerp, last minute toevoegingen of gooien we het over een compleet andere boeg? Niets te gek bij Cvk-Design.

Website laten ontwerpen - Google ads - webdesign - website laten maken - logo laten ontwerpen - flyer - visitekaartje

Custom

Van logo tot flyer en van visitekaartje tot custom webshop voor jouw product, restaurant of bezorgdservice, Cvk-Design is hét all-round design bureau voor jouw ontwerp behoeften.

Cvk-Design

Wij leveren altijd de beste kwaliteit, service en maatwerk projecten op basis van jouw wensen. Voorafgaand aan het traject stellen wij een offerte op zodat alles duidelijk en transparant is.