the best of social media website laten maken zoekmachine optimalistie

Verbazingwekkend! Benieuwd naar the Best of social media?

Social Media anno 2020.

In de huidige maatschappij is het internet niet meer weg te denken, en daarmee ook social media. Volgens de statistieken van Facebook hebben zij dagelijks gemiddeld 2,45 miljard actieve gebruikers. Maar ook in Nederland is de markt vrij indrukwekkend, Facebook heeft op het moment maar liefst 10,1 miljoen gebruikers, waarvan er 6,8 miljoen dagelijks ‘even’ door de tijdlijn heen scrollen.

 

Maar niet alleen bij particulieren is social media ongekend populair, ook bedrijven gaan hier steeds meer gebruik van maken. Gebruikt uw bedrijf al The Best of Social Media door Facebook, Instagram, Google plus of Twitter in te zetten? Wij in ieder geval wel! U niet? Dan raden wij u aan om u toch eens te verdiepen in de wereld van social media.


Waarom social media zo belangrijk is? De verschillende social mediakanalen bieden  bedrijven een enorm groot platform om met hun doelgroep in contact te komen. Door regelmatig actief te zijn op de verschillende kanalen blijven de naam en producten of diensten van een bedrijf langer hangen. (Zie ook onze blog: Herhaling, herhaling, herhaling).

The best of social media?

Hiermee creëer je ook een grotere naamsbekendheid een betere positie in Google. Wel is het belangrijk om te kijken welke social media kanalen bij je doelgroep past. Elk kanaal is anders en word op een andere manier gebruikt door een eigen publiek. Dus kijk van te voren van welke social media kanalen uw doelgroep gebruik maakt en pas hier uw strategie op aan.


In veel branches geld het gezegde; stilstand is achtergang. De komst van social media heeft de marketing voorgoed veranderd en de kans is groot dat concurrerende bedrijven wel gebruik maken van social media. Maar dit betekend niet dat ze dit ook op de juiste manier gebruiken. We zien vaak bedrijven die geen idee hebben hoe ze een social media campagne goed moeten opzetten. Dus niet alleen het ‘hebben’ van social media is deze tijd erg belangrijk maar ook het effectief gebruiken hiervan mag niet vergeten worden!

 

 Benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn? Kijk eens op deze pagina voor de mogelijkheden met betrekking tot Zoekmachine optimalisatie of een website of webshop laten maken!

Bekijk onze opties of neem eens contact met ons op

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
Vragen?
Hoi! Als je vragen hebt of een offerte wenst kan je hier met ons chatten! 🤙