Visitekaartje ontwerpen of logo?

mondkapje met logo - visitekaartje - laten ontwerpen - logo laten maken

Visitekaartje ontwerpen

Hoe handig is het om zodra je aan de praat raakt over je bedrijf of blog je iets aan je gesprekspartner te kunnen overhandigen wat een blijvende indruk zal achterlaten? Iets waarop niet alleen uw persoonlijke gegevens staan maar waar zij u (online) kunnen vinden. Dit is de manier waarop wij het visitekaartje willen introduceren! Visitekaartje ontwerpen? Digitaal visitekaartje? Lees verder

Uiteraard zijn uw naam, de naam van uw bedrijf of blog belangrijk om op het visitekaartje te hebben staan. Ook de manier waarop mensen u kunnen bereiken, zoals een telefoonnummer en de website waar zij u online kunnen vinden zijn vaak op een visitekaartje te vinden. De verschillende Social Media adressen zien we ook steeds vaker terug. U kunt ervoor kiezen om veel informatie op deze handige kaartjes te presenteren maar ook kunnen ze worden gebruikt als een ‘teaser’ met minimalistisch design.

Nadat  u weet wat er qua tekst op het visitekaartje moet komen is het tijd voor het design. Dit is volledig aan u, wat wilt u uitstralen? Gaat u voor een klassiek design? Of juist voor een trendy / ‘out of the box’ kaartje?  Wat wij ook steeds vaker zien zijn de visitekaartje ontwerpen die worden gedrukt met behulp bijvoorbeeld goud of zilver folie, een suede stof of bijvoorbeeld een kaartje die je in tweeën kunt scheuren! Zo krijgt jouw klant een extra kaartje om aan iemand anders te geven. 

Verschillende vormen, kleuren en materialen geven vaak al gelijk een extra dimensie aan het kaartje, dus ook aan je bedrijf! Zorg ervoor dat je gelijk opvalt, dit is een mooi moment om van je eerste indruk een blijvende te maken.

Naast het design zijn er ook nog een aantal praktisch zaken waar u een tal aan mogelijkheden heeft, denkt u aan de grote hoeveelheid in verschillende papiersoorten, de dikte van het papiersoort, wilt u een liggend of een staand visitekaartje, ook kan een visitekaartje dubbelzijdig of enkelzijdig worden afgedrukt. De mogelijkheden daarin zijn eindeloos. 

Naast het ontwerp van het (digitale & fysieke) visitekaartje adviseren wij je graag in de mogelijkheden met betrekking tot het visitekaartje ontwerpen, de te gebruiken materialen en bijvoorbeeld de vorm. Daarnaast kunnen wij uiteraard ook advies geven over welke trends er momenteel zijn, bijzondere ontwerpen die wij hebben gerealiseerd of mooie stoffen die je kunt gebruiken om eruit te springen. Geen vraag of ontwerp is voor ons te gek! We zijn erg benieuwd wat je in gedachten hebt, deel het met ons en we gaan direct aan de slag.

Een hoop opties om over na te denken dus! Wij raden iedereen ook aan om goed na te denken over zijn of haar visitekaartje. Want in de digitale wereld zijn visitekaartjes één de weinige producten die we echt in handen houden.

 

 

Benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn?
Bekijk onze opties of neem eens contact met ons op!

If a flower doesn’t bloom, you fix the environment in which it grows, not the flower.

– Alexander den Heije

 

 

 

 

Our story

About Cvk-Design

Sinds 2005 zijn wij bij Cvk-Design bezig met het ontwerpen van logo’s, flyers, visitekaartjes & banners. Daarnaast kregen wij steeds vaker verzoeken om een website te ontwikkelen in de stijl passend bij het bedrijf of andere producten.

Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot mooi, jong en ambitieus bedrijf. We verzorgen ontwerpen en branding van a tot z met passie voor unieke content, creativiteit en service.

Kijk eens rond op onze website en let op de details.. Wij vinden het gaaf om onze klanten (en hun klanten) te verblijden, verrassen en soms zelfs te choqueren met bijzondere en unieke content of afbeeldingen. 

Heb je een vraag, wil je weten of wij een bepaald project kunnen ontwerpen of wil je eens sparren over de mogelijkheden? Schroom niet en neem contact op, wij staan overal voor open.

Cvk-Design.

Professioneel website laten maken WordPress word press website
Chat openen
Vragen?
Hoi! Als je vragen hebt of een offerte wenst kan je hier met ons chatten! 🤙